Kēks "sniegpārsliņa" ar iebiezināto pienu un citronu

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 ola
  • 1 bundžiņa iebiezinātā piena
  • 6 ēd.karotes miltu
  • ½ tējkarotes sodas
  • 1 citrons

Pagatavošana

50 min.
  1. Olu sakuļ un pievieno tai iebiezināto pienu. Paņem citronu un uz rīves sārīvē cedru - pievieno to olai ar iebiezināto pienu. Turpat izspiež citrona sulu - visu samaisa. Miltiem pievieno sodu un savieno ar pārējo masu. (Var pievienot arī vairāk citrona sulas - skābāk)
  2. Cep formā, izklātā ar cepāmpapīru apsmērētu ar sviestu.

Komentāri

Aiga 2013. gada 4. oktobris 17:46
Kada temperature jacep?
Muris 2009. gada 2. septembris 10:52
Vai iebiezinātais piens ar cukuru vai bez tā?
Muris 2009. gada 2. septembris 10:52
Vai iebiezinātais piens ar cukuru vai bez tā?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti