Ministru gardums

5 1

Sastāvdaļas

  • 1 paciņa krējuma siera ‘’Delfija’’
  • 1 mazā bundžiņa ananāsu sīrupā
  • 1 neliels citrons
  • 1 paciņa saldā krējuma
  • 1 ēd. karote vaniļas cukura
  • 2 ēd. karotes cukura
  • 2 paciņas želatīna

Pagatavošana

1 min.
  1. kārta
  2. Želejas formu dekorē ar ananāsiem un uzlej 1 pac. uzbriedināta želatīna kopā ar ananāsu sīrupu. Liek uz 15 min. saldētavā.
  3. kārta
  4. Sieru sajauc ar citronu sulu. Šeikerī saputo saldo krējumu ar parasto un vaniļas cukuru. Siera masai pievieno 1 pac. Uzbriedināta želatīna, tad iecilā putukrējumu. Liek pāri 1. kārtai. Želeju ievieto ledusskapī uz vienu stundu.

Komentāri

evii 2010. gada 24. septembris 01:18
hmmmm... man gan shkjie, ka ananaasu siirups ir viens no tiem retajiem, ko ar zelatiinu nemaz nevar sarecinaat...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize