Sākums > Receptes > Uzkodas

Krāsnī cepti tomāti ar sieru

2006. gada 25. decembris
Foto: Ieva
Pagatavošana
45 min
1. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem
2. Tomātus pārgriež uz pusēm, mazlie saspiež un izņem sēklas liek karstumizturīgā traukā, apslaka ar 1 ed.k. eļļas, uzber sāli, piparus un zaļumus. Cep 20 min.
3. mazā katliņā uzkarsē pārējo ēļļu, pieber miltus un maisa, kamēr masa sabiezē.
4. lēni maisot pielej pienu un maisa līdz masa paliek vēl viendabīgāka un blīvāka.
5. Pieber sāli, piparus un sarīvēto sieru.
6. Tomātus piepilda ar siera masu un cep vēl 20 min., līdz siers apbrūnē..
Uz augšu