Marinēds cālis zemesriekstu mērcē

3 1

Sastāvdaļas

  • (12 cāļa gabaliņiem vajadzēs)
  • Marināde
  • 3 cāļa filejas gabalus
  • 1 ēd.karoti sojas mērces
  • 2 ēd.karotes medus
  • 1 tējkaroti sinepju
  • 1 ēd.karoti dabiska jogurta
  • Zemesriekstu mērcei
  • 2 ēd.karotes zemesriekstu sviesta
  • 2 ēd.karotes brūnā cukura
  • 1 tējkaroti sojas mērces
  • 2 ēd.karotes silta ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Ar asu nazi uzmanīgi katru filejas gabalu gareniski sagriež cetrās sloksnītēs(ja gabali lieli, griez vairākās sloksnītēs).
  2. Marinādes sastāvdaļas lielā bļodā rūpīgi samaisa ar metāla karoti.
  3. Filejas gabaliņus samet marinādē un maisa, līdz katrs gabaliņš pārklāsies ar marinādi.Uzliek vāciņu uz bļodu, ieliek ledusskapī uz stundu.
  4. Uzkarsē grilu.Cāļa gabaliņus brīvi dadur uz iesmiņiem. grilē 5 min., vienu reizi gaļu apgriežot.
  5. Tad pagatavo zemesriekstu mērci. Visas mērces sastāvdaļas karsēpannā nelielā temperatūrā. Maisa, kamēr tās silst un veidojas vienmērīga masa.
  6. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti