Sarkstošā jaunava

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g ķiršu
  • 1 tējk. mandeļu biezeņa
  • 1 tējk. citrona sulas
  • 1 šķēlīte pumpurniķeļa
  • ¼ piena
  • 2 ēd.k. putukrējuma
  • Porainā šokolāde apkaisīšanai

Pagatavošana

15 min.
  1. Ķiršus nomazgā,izņem kauliņus un izspiež.Sulu kopā ar mandeļu masu,citrona sulu,sadrupinātu pumpurniķeli un pienu mikserī samaisa un salej 2 glāzēs. Dzērienu,ja vēlas var rotāt ar putukrējumu un sarīvētu poraino šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Dzērieni