Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Cepti kartupeļi ar vistiņu

2006. gada 12. decembris
Foto: ilze cima
Pagatavošana
65 min
1. Sacep kartupeļus ar mizu tā kā griež rasolam.
2. Tikmēr sautē dārzeņus ar sviestu katliņā (pievieno nedaudz ķiplokus un sīpolus- ja garšo).
3. Apcep vistu, beigās pievieno nedaudz medu, cep kamēr brūna paliek.
4. Šķīvi izliec ar salāt lapām. Tad pilda šķīvi ar kartupeļiem. Tiem virsū kārto dārzeņus, bet uz dārzeņiem vistiņu.
5. Pāri vistiņai uzlej jau gatavo ķiploka mērci balto. Ja nav tādas tad majonēzes mērci taisa -majonēze, nedaudz krējums, zaļumi (dilles vai pētersīļi) un piespiež ķiploka suliņu.
6. Lai labi garšo!
Uz augšu