Cepta siļķe sīpolu un krējuma mērcē

4 1

Sastāvdaļas

  • 2 mazsālītas siļķes(var arī fileju,bet...nu nav tas)
  • 2 -3 kārtīgus sīpolus
  • Milti,siļķes panēšanai
  • Nedaudz eļļas cepšanai
  • Skābs krējums(liesais)

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes iztīra,sadala gabalos,apviļā miltos un apcep.
  2. Uz atsevišķas pannas apcep sīpolus un pievieno ceptajai siļķei.
  3. Visu kopā pasautē,pievieno krējumu.Vēl nedaudz pasautē un ļauj savilkties.
  4. Pasniedz ar vātītiem kartupeļiem.
  5. Ja visu uzreiz nepēdat,nākošajā dienā sildot pievieno vēl krējumu.Šis ir no tiem ēdieniem,jo vairāk silda,jo garšīgāks paliek.Labi garšo arī silta siļķe ar aukstu kartupeli.
  6. Lai izdodas "piesiet dūšu"!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni