Rīsu kūka

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 krūzīte vārītu rīsu
  • 2 olas
  • 1 glāze cukura
  • 1 ēdamkarote sviesta
  • 1.5 glāzes miltu
  • 2 glāzes piena
  • 1 tējkarote sodas
  • Vanilīns

Pagatavošana

50 min.
  1. Sakuļ olas, pievieno cukuru un mīkstu sviestu.
  2. Iesijā 1 glāzi miltu, pievieno 1 glāzi pienu. Iesijā pārējos miltus un pievieno atlikušo pienu.
  3. Ieslēdz cepeškrāsni režīmā "no abām pusēm".
  4. Pievieno vārītus rīsus. Pieber sodu un pus paciņu vanilīnu. Mīklu maisa, līdz tā ir viendabīga un vidēji bieza. Ja nepieciešams, pievieno vairāk pienu.
  5. Sagatavo cepešpannu - uz lej eļļu, bet ne pārāk daudz.
  6. mīklu lej uz pannas un liek cepeškrāsnī. Cep apmēram 30 min. Pa vidam nomaina režīmu uz "no apakšas".

Komentāri

Linda 2010. gada 13. septembris 18:56
Garda, bet es vel spiedu citronu virsū.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize