Maizes zupas kūka

2006. gada 29. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
50 min
1. Sakoļ olas, pievieno cukuru un mīkstu sviestu, visu saputo, iesijā miltus - vienu glāzi, pielej nedaudz piena, iesijā pārējos miltus un pievieno atlikušo pienu. Pieber paciņu maizes zupas, samaisa, pievieno sodu.
2. Ieslēdz cepeškrāsni! Režīmā "no abām pusēm".
3. Mīklai jābūt vidēji biezai, ja nepieciešams, var pieliet vairāk pienu. Ļauj nedaudz pastāvēt, tikmēr sagatavo cepešpannu - uzlej eļļu, bet ne pārāk daudz.
4. Lej mīklu uz pannas un liek sakarsētā plītī. Cep apmēram 25 minūtes. Pa vidu pamaina režīmu uz "no apakšas".
Uz augšu