Ķirbja pudiņš

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g ķirbja
  • Sešas ēdamkarotes gaišā "Muscovado" cukura
  • Pusotras ēdamkarotes kviešu miltu
  • 2 olas
  • 360 ml piena
  • Viena tējkarote malta kanēļa
  • Viena ceturtā daļa tējkarotes malta ingvera
  • Divas ēdamkarotes ruma

Pagatavošana

50 min.
  1. Smalki sarīvē ķirbi. Nošķir olas baltumus un dzeltenumus. Palielā bļodā kārtīgi sakuļ visas sastāvdaļas, izņemot olas baltumus. Olu baltumus saputo un viegli iemaisa sagatavotajā maisījumā. Maisījumu pārlej dziļā cepjamā traukā. Cep 10 minūtes 250 C, tad temperatūru samazina līdz 180 C un turpina cepšanu vēl 30 minūtes. Kad pudiņš izcepies, to atdzesē. Labi garšo ar svaigu dzērveņu mērci.
  2. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti