Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kūka ar žāvētiem ķiršiem

2006. gada 27. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Biezpienu izberž caur sietu un pievieno ķiršus.
2. Citronam norīvē miziņu un izspiež sulu.
3. Olas dzeltenumu saputo ar cukuru.
4. Visu samaisa un pievieno sasmalcinātas kukurūzas pārslas.
5. Beigās iecilā saputotus olu baltumus.
6. Lej cepamajā veidnē, kas ieziesta ar sviestu un izkaisīta ar kukurūzu pārslām.
7. Cep sakarsētā cepeškrāsnī (180 - 200 grādiem temperatūras) 30-40 minūtes.
8. Gatavu kūku sagriež gabaliņos, pārkaisa ar cukuru un kanēļa maisījumu.
Uz augšu