Deserts pārsteigums

3 1

Sastāvdaļas

  • 200 -300 g tortes biskvīta
  • 200 g saldējums
  • 4 ēd.k. kļavu sīrupa
  • Kārba konservētu augļu (guava)
  • 100 g svaigu dzērveņu
  • 4 olu baltumi
  • 200 g cukura
  • Tējk. citronu sulas

Pagatavošana

1 min.
  1. Gatavu biskvītu izgriež pēc cepamās veidnes formas un ievieto tajā.
  2. Samitrina ar kļavu sīrupu.
  3. Viskvīta vidū liek saldējumu (tam jābūt ļoti stingrām sasladētām), apkārt guavas augļus un dzērvenes.
  4. Olas baltumam pievieno cukuru, nedaudz citrona sulas un saputo stingrās putās.
  5. Ar konditorejas maisiņu izspiež uz biskvīta tā lai virsma pilnībā būtu pārklāta.
  6. Uz pāris minūtēm ieliek sakarsētā cepeškrāsnī (160 grādiem).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti