Augļu sacepums ar vīna mērci

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 kārbiņa konservētu ananāsu
  • 4 kivi
  • 3 -4 mandarīni
  • Mērcei
  • 4 olu dzeltenumi
  • 60 g cukura
  • 150 g pussaldā baltvīna
  • Noformēšanai
  • Mandeļu skaidiņas

Pagatavošana

1 min.
  1. Mērcei: olu dzeltenumus saputo ar cukuru, pievieno baltvīnu un rīvētu citronu miziņu.
  2. Liek ūdens peldē un turpina putot, līdz mērce nedaudz sabiezē.
  3. Cepamajā veidnē kārto augļu gabaliņus.
  4. Pārlej ar mērci, pārkaisa ar mandeļu skaidiņām.
  5. Liek sakarsētā cepeškrāsnī (180 grādos) un karsē 10 minūtes.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti