Buljons ar pafitroļiem

3 1

Sastāvdaļas

  • Buljons pēc izvēles
  • 2 olas
  • 200 g piens
  • 140 g milti
  • Sāls
  • Eļļa vārīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Izvāra buljonu.
  2. Pagatavo pafitroļus.
  3. No olām, piena, miltiem un sāls pagatavo mīklu (tā lai ne pārāk biezai un ne pārāk šķidra).
  4. Katliņā uzvāra eļļu.
  5. Caur caurduri (mazām porcijām) mīklu lej katliņā (viegli apmaisot.
  6. Kad birzulīši (apmēram zirņa lieluma) sāk viegli brūnēt, tos ar putu karoti izņem no eļļas un ber uz sietiņa, lai notek tauki.
  7. Buljonu lej šķīvī, ieber pafitroļus, pārkaisa ar dillēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas