Pikantās pupiņas ar malto gaļu

4 1
Pikantās pupiņas ar malto gaļu
Foto: Depositphotos.com
Ja gribat, lai šis ēdiens būtu kā Latīņamērikas saimnieču gatavots, jāpievieno asais Meksikāņu pipars.

Sastāvdaļas

  • 500 g tumšo pupiņu
  • 1 kg maltās gaļas
  • 1 sarkanā paprika
  • 500 g konservētu tomātu savā sulā
  • 1-2 sīpoli
  • 4 daiviņa/s ķiploka
  • 50 g Holandes siera
  • Eļļa ( cepšanai )
  • Sāls
  • Pipari
  • Svaigi ķiršu tomāti

Pagatavošana

30 min.
  1. Vāra iepriekš izmērcētas pupiņas. Noņem no uguns, kamēr tās nav pārplīsušas, un skalo aukstā ūdenī.
  2. Cepeškrāsnī apcep papriku. Kad papriku izņem no krāsns, to apkaisa ar sāli un pārklāj ar dvieli. Pēc brīža tai viegli būs noņemt miziņu.
  3. Pannā sakarsē eļļu, apcep sagrieztu sīpolu, ķiploku, pievieno malto gaļu.
  4. Kubiņos sagriež papriku, un un mikserī sakuļ tomātus ar visu sulu. To visu samaisa ar malto gaļu, pievieno pupiņas, garšvielas un sautē, kamēr ēdiens gatavs.
    Pasniedzot pārkaisa ar sieru un uzliek dažus svaigus tomātiņus.

    Labu apetīti!
    Kubiņos sagriež papriku, un un mikserī sakuļ tomātus ar visu...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni