Greipfrūta šerbets

3 1

Sastāvdaļas

  • 250 ml baltvīna
  • 60 ml rūgta sarkanvīna
  • 200 ml ūens
  • 3 sārti greipfrūti
  • 1 citrons
  • 2 olu baltumi
  • 180 g cukura
  • Svaigu mētru lapiņas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ūdeni uzvāriet, pieberiet cukuru un maisot karsējiet, līdz cukurs pavisam izkusīs.Tad noceliet no uguns un atdzesējiet. Nomazgājiet un izspiediet greipfrūtus un citronu. Stingri saputojiet olu baltumus. Atdzesētā cukura sīrupā lejiet saldo un rūgto vīnu, greipfrūtu un citrona sulu, pielieciet saputotos olu baltumus, samaisiet un atstājiet, lai sasalst saldētavā. Saldējot šerbetu pāris reizes labi samaisiet ar koka karoti. Pasniedziet ledus trauciņos, rotājiet ar svaigo mētrulapiņām.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti