Spinātu sacepums ar sālītām sēnēm un sieru

4 1

Sastāvdaļas

  • 100 gr svaigi kabači
  • 100 gr marinēti gurķi
  • 200 gr sasmalcināti spināti
  • 200 gr siers
  • 3 olas
  • 1 tomāts (vidēja lieluma)
  • 150 gr sālītas sēnes
  • Dilles
  • Karijs, maltas lauru lapas, citronpipari

Pagatavošana

30 min.
  1. Kabačus un nomizotus marinētus gurķus sagriež kubiciņos un vāra ūdenī apm.10 min.
  2. Novārītos dārzeņus izkārto ietaukotā pannā. Virsū izklāj sasmalcinātus spinātus,
  3. izkārto ripiņās sagrieztu tomātu,
  4. izkārto nelielos gabalos sagrieztas sālītas sēnes.
  5. Pārkaisa ar nelielu daudzumu karija, citronpipariem un maltām lauru lapām.
  6. Olas sakuļ, sajauc ar rīvētu sieru.
  7. Ar iegūto masu pārklāj pannā izkārtotos dārzeņus.
  8. Cep apm 15 min, līdz siers izkusis un nedaudz iesūcies dārzeņu maisījumā.
  9. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātām dillēm. Var pievienot skābu krējumu vai majonēzi.
  10. Ļoti veselīgi un izteikti garšīgi!
  11. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni