Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spinātu sacepums ar sālītām sēnēm un sieru

2006. gada 24. novembris
Foto: Sindija
Pagatavošana
30 min
1. Kabačus un nomizotus marinētus gurķus sagriež kubiciņos un vāra ūdenī apm.10 min.
2. Novārītos dārzeņus izkārto ietaukotā pannā. Virsū izklāj sasmalcinātus spinātus,
3. izkārto ripiņās sagrieztu tomātu,
4. izkārto nelielos gabalos sagrieztas sālītas sēnes.
5. Pārkaisa ar nelielu daudzumu karija, citronpipariem un maltām lauru lapām.
6. Olas sakuļ, sajauc ar rīvētu sieru.
7. Ar iegūto masu pārklāj pannā izkārtotos dārzeņus.
8. Cep apm 15 min, līdz siers izkusis un nedaudz iesūcies dārzeņu maisījumā.
9. Pasniedz pārkaisītu ar sasmalcinātām dillēm. Var pievienot skābu krējumu vai majonēzi.
10. Ļoti veselīgi un izteikti garšīgi!
11. Labu apetīti!
Uz augšu