Visparastākā lēcu zupa

3 1

Sastāvdaļas

  • 300 g sarkano lēcu
  • 200 g jaunlopa maltās gaļas
  • 1 kubiciņš dārzeņu buljona
  • 1 sīpols
  • Eļļa cepšanai
  • Vidusjūras garšaugu maisījums
  • Sāls
  • Kausēts siers

Pagatavošana

30 min.
  1. Iepriekš kārtīgi izmērcē lēcas (apmēram 3-5 stundas). Smalki sagriež sīpolu, sacep kopā ar malto gaļu. Liek katlā ar zupai paredzēto ūdens daudzumu. Pievieno lēcas un buljona kubiciņu. Vāra apmēram 30 minūtes, līdz lēcas ir pavisam mīkstas. Pieber garšvielas. Nodzēš uguni un ļauj kādas 5 minūtes pastāvēt. Ēdot, ja gribas, var pievienot kādu karoti kausēta siera.

Komentāri

Ieva 2016. gada 18. februāris 11:20
Mūsu ģimenei ļoti garšoja! Paldies

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas