Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pasta ar lasi un garnelēm

2006. gada 22. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Uzliek vārīties makaronus.
2. Pannā apcep laša šķēli (es nepievienoju nekādas garšvielas, arī eļļu nelietoju), tā lai izjūk - apmēram 2-3 minūtes, noliek atsevišķā bļodiņā.
3. Tad apcep garneles - arī apmēram 3 minūtes, pieber lasim.
4. Tad ņem 1/2 Filadelfijas siera un uz mazas uzguns pannā kausē, visu laiku maisot (kādas 2 - 3 minūtes).
5. Kad siers izkusis, pielej krējumu. Kad sāk burbuļot, pievieno lasi un garneles.
Tikmēr makaroni ir gatavi - pasniedz atsevišķi, lai katrs pats var izvēlēties daudzumu, vai kopā.

Lai labi garšo!
Uz augšu