Biezpiena krēms ar šokolādi

3 1

Sastāvdaļas

  • 400 g sausa biezpiena
  • 2 olu dzeltenumi
  • 200 ml saldā krējuma
  • 4 ēd.k. cukura
  • 2 pac. vanilīncukura
  • 50 g šokolādes skaidiņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Olu dzeltenumus sakuļ ar cukuru.
  2. Uzvāra krējumu ar vanilīncukuru, pamazām pielej pie olu dzeltenumiem un maisot uzkarsē līdz vārīšanai (nevāra!)
  3. Atdzesētu sajauc ar ar samaltu vai caur sietu izberztu biezpienu un šokolādes skaidiņām, nelielu daudzumu atstājot pārkaisīšanai.
  4. Uz dažām stundām krēmu noliek aukstumā, pēc tam sadala pociju trauciņos un pārkaisa ar šokolādes skaidiņām, klāt pasniedz augļui vai ogu kompotu vai ķīseli.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti