Sākums > Receptes > Uzkodas

Sīpolu rullīši

2006. gada 22. novembris
Foto: Gita Murniece-Taurina
Pagatavošana
1 min
1. Sakarsē krāsni līdz 225 grādiem temperatūras.
2. No rīsiem un piena izvāra biezu biezputru ( vāra aptuveni 30 minūtes.)
3. Nomizotus sīpolus uz lēnas uguns izvāra sālsūdenī.
4. Sīpolu lapiņas atdala citu no citas.
5. Malto gaļu, rīsu putru, olu un sāli sajauc, izveidojot mīkstu mīklu.
6. Pievieno garšvielas.
7. Ar ēdamkaroti liek mīklu uz katras sīpolu lapiņas.
8. Tad lapiņas sarullē un citu pie citas liek ieziestā veidnē.
9. Pārsmērē ar eļļu.
10. Sīpolu rullīšus cep apmēram 40 minūtes.
11. Cepot vairākas reizes pārlejot ar buljonu.
12. Pasniedz karstus vai aukstus.
Uz augšu