Sākums > Receptes > Deserti

Cepts banāns man sanāk kā restorānā

2006. gada 21. novembris
Foto: Anda
Pagatavošana
30 min
1. Uzkarsē plīti uz 220C.
2. Nemizotus babānus uzliek uz pannas, kurā ieklāts folijs.
3. Cepj 30 - 40 min, jo ilgāk jo labāk.
4. Tie ir gatavi tad, kad miza ir melna un iekša mīksta.
5. Ja izņemsi par ātru, tad tie ēdot būs vēl pacieti.
6. Pirms ņemt pavisam ārā, var ar karotīti
7. parbaudit, jābūt kā putrai.
8. Tad, kad gatavi, izņem ārā, noloba mizu, pargriež gareniski un liek uz sķīvja.
9. Tad samaisa brūno cukuru, sviestu un citrona sulu un pārlej bagātigi banānus.
10. Klāt obligāti saldējumu!
11. Labu apetīti!
Uz augšu