Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas fileja ar zaļumu pildījumu

2006. gada 19. novembris
Foto: Depositphotos.com
Ja neesat fritēšanas cienītāji, tad fileju var strauji apcept pannā, sakarsēta eļļā, un tad uz 10 minūtēm ielikt krāsnī.
Pagatavošana
40 min
1. Vistas filejas izklapē ar gaļas āmurīti, bet saudzīgi, lai neizjūk.
2. Zaļumus sakapā un sajauc ar mīkstu sviestu.
3. Pagatavoto maisījumu liek vistas filejas viducī un to aizrullē.
4. Vienā traukā sakuļ olas, otrā traukā ieber rīvmaizi. Liek karsēties eļļu.
5. Sagatavotos rullīšus apviļā olā, tad rīvmaizē un tā 2 reizes. Fritē eļļā, līdz vista zeltaina.
Pasniedz ar rīsiem vai ceptiem dārzeņiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu