Zaļā zupa ar gailenēm

3 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Kartupeļi 300 gr
  • Seleriju kāti 5 gab
  • Puravi 2 gab
  • Fenhelis
  • Olīveļļa 5-6 ēdk
  • Sviests 50 gr
  • Sāls
  • Pipari baltie
  • Pētersīļu zaļumi daudz
  • Citrona sula

Pagatavošana

1 min.
  1. Katliņā ieleju eļļu un pakausēju sviestu.Ieberu kartupeļu kubiņus,puravu šķēlītes,seleriju un fenheļa gabaliņus.Visu nedaudz apcepu,tad pārleju karstu ūdeni,vāru 30 min.
  2. Sagriežu ~ 3 saujas pētersīļu zaļumu un lieku klāt dārzeņiem katlā.Vēl mazliet pavāru.Sablendēju putriņā un leduspeldē strauji atdzesēju.Lai zupa nezaudētu savu zaļo krāsu.
  3. Pirms pasniegšanas uzsildu,pielieku piparus,citrona sulu un gailenes,kuras olīveļļā apceptas,iepiparotas,sālītas.Leju sasildītos šķīvjos un rotāju ar pētersīļu zariņu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas