Sākums > Receptes > Zupas

Zaļā zupa ar gailenēm

2006. gada 18. novembris
Foto: Signa Grase
Pagatavošana
1 min
1. Katliņā ieleju eļļu un pakausēju sviestu.Ieberu kartupeļu kubiņus,puravu šķēlītes,seleriju un fenheļa gabaliņus.Visu nedaudz apcepu,tad pārleju karstu ūdeni,vāru 30 min.
2. Sagriežu ~ 3 saujas pētersīļu zaļumu un lieku klāt dārzeņiem katlā.Vēl mazliet pavāru.Sablendēju putriņā un leduspeldē strauji atdzesēju.Lai zupa nezaudētu savu zaļo krāsu.
3. Pirms pasniegšanas uzsildu,pielieku piparus,citrona sulu un gailenes,kuras olīveļļā apceptas,iepiparotas,sālītas.Leju sasildītos šķīvjos un rotāju ar pētersīļu zariņu.
Uz augšu