Baltvīnā sautēts trusis

3 1
Baltvīnā sautēts trusis
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.5 truša
  • 10-12 melnās olīvas
  • 2 daiviņa/s ķiploka
  • Sāls
  • Rozmarīns
  • Milti apviļāšanai
  • Olīveļļa cepšanai

Pagatavošana

120 min.
  1. Trusi jau sagatavoju iepriekšējā dienā. Noskalo, nosusina un pa nakti liek leduskapī.
  2. Otrā dienā gabaliņus apviļā miltos un olīveļļā sacep zeltainus.
  3. Cepoties pievieno ar visu miziņu saspiestas ķiploka daiviņas (lai taukos nesadeg), rozmarīnu un pārlej baltvīnu tā, lai tikko apsedz gaļu. Sāli liek pēc vajadzības.
  4. Cieši noslēgtu panniņu liek cepeškrāsnī un sautē gatavu. Tad bez vāka vēl 7 - 8 min., līdz mērce nedaudz sabiezē.
    Pasniedzot, pārber ar olīvām.

    Labu apetīti!
    Cieši noslēgtu panniņu liek cepeškrāsnī un sautē gatavu. Tad...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Aija v 2009. gada 26. septembris 10:36
Es šo recepti papilsinu ar burkāniem un nedaudz paprikas, piparus un citus zaļumus no dārziņa, visu pēc garšas rezultatā mēli var apēst

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni