Kabacis ar siera cepuri

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Vidēja lieluma kabacis
  • 1 paciņa sausā šampinjonu krēmzupas maisījuma
  • Pāris ķiploka daiviņas
  • 150 -200 g Čedaras vai cita asāka siera
  • Sāls un pipari pēc vajadzības

Pagatavošana

45 min.
  1. Recepti kādreiz nejauši atradu Cooks.com Ģimenei iepatikās, tagad ik rudeni to vismaz reizi īstenojam.
  2. Tātad ņemam kabaci -- nomizojam, iztīram sēklas, sagriežam 1 cm biezās šķēlēs. Liekam vārīties, bet ņemam no ūdens ārā, kad tas vēl ir pastingrs. Šķēles izkārtojam cepjamā traukā. Pāri lejam apmēram 0,5 l ūdens daudzumā iepriekš sagatavotu šampinjonu zupu. Pikantumam - pāris daiviņas sasmalcinātu ķiploku. Un virsū - kārtīga rīvēta siera cepure. Cep cepeškrāsnī 220 C, kamēr siers izkusis un tam parādījusies zeltaini brūna garoziņa.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni