Kramelizētas auzu pārslas

5 1

Sastāvdaļas

  • 200 g auzu pārslas
  • 100 g sviesta
  • 100 g cukura
  • 50 g mandeles

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu ar cukuru uz pannas karsē gaiši brūnus.
  2. Tad pieber auzu pārslas, sasmalcināt mandeles un maisot izkarsē.
  3. Pec tam masu liek uz lēzena trauka vai pergamenta, kas parziests ar sviestu, un ar nazi nolīdzna 0,5 – 1,0 cm biezā plāksnē.
  4. Kad masa atdzisusi, sāk sabiezēt (apmēram pēc 10 – 15 min.), tad to sagriež četrstūrainos gabaliņos vai izveido mazus plācenīšus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis