Maigais garneļu pīrāgs

2006. gada 15. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Istabas temperatūrā atlaidina mīklu un garneles.
2. Sakarsē cepeškrāsni līdz 170 C.
3. Zemu kūkas formu ieziež ar sviestu.
4. Ar atlaidinātajām loksnēm izklāj formas dibenu un malas, sadursta ar dakšiņu, liek cepties līdz kļūst zeltaina.
5. Nomazgātām spinātu lapām nogriež kātiņus un uz 2 min. iemērc verdošā ūdenī, notecina.
6. Sietā izberž biezpienu, lai tas ir irdens.
7. Saputo olas, beigās olās ieputo saldo krējumu, sāli, piparus.
8. Ar krējumu saputotajām olām pievieno biezpienu, spinātus un garneles.
9. Kad forma ir zeltaina, izņem to no krāsns, uz paceptās mīklas liek sagatavoto maisījumu.
10. Liek krāsnī cepties 20 min. Tad uzkaisa rīvētu sieru un ieliek krāsnī vēl uz laiku, lai izkūst siers un nedaudz apbrūninās.

Lai labi garšo!
Uz augšu