Sākums > Receptes > Salāti

Sviesta zivs salāti

2006. gada 10. novembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
20 min
1. Zivi izķidā. Balto zivs gaļu liec bļodā (asakas vari atdot kaķim vai met ārā).
2. Izvāri olas (cieti vārītas) apmēram 5 min. no vārīšanās momenta. Sagriez kubiņos olas un liec pie zivs klāt.
3. Atver kukurūzu un drusku ar sulu liec klāt bļodā.
4. Gurķus sagriez kubiņos un liec klāt bļodā.
5. Krējumu ar majonēzi un sāli sajauc - uztaisot mērcīti un pārlej bļodā esošiem produktiem. Kārtīgi parcilājot samaisi.
6. Gatavo masu var likt arī uz maizītēm.
7. Labu apetīti.
Uz augšu