Zivju suflē

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Zandarts vai zandarta fileja 122 g
  • Milti 5 g
  • Sviests 7 g
  • Piens 35 g
  • Zivju buljons 15 g
  • Ola 20 g
  • Kartupeļi 150 g
  • Sviests 7 g

Pagatavošana

1 min.
  1. Zivju fileju bez ādas un asakām izsautē, samaļ ar gaļas mašīnu.
  2. Sagatavo pabiezu zivju pamatmērci ar pienu, atdzesē, iemaisa zivju masā kopā ar olas dzeltenumu.
  3. Saputo olas baltumu un uzmanīgi iecilā zivju masā.
  4. Zivju masā pilda ietaukotās veidnītēs vai tasītēs un vāra ūdens peldē vai tvaikā.
  5. Pasniedz kopā ar vārītiem kartupeļiem un kausētu sviestu vai piena un krējuma mērcēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni