Pēcsvētku mencas zupa no vecmāmiņas pūra

4 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Mencas fileja
  • Viens neliels sīpols
  • Laurulapa
  • Pipari,sāls pēc garšas
  • Zaļumi-dilles,lociņi
  • Ja vēlas var pievienot burkānu,zupas sakni

Pagatavošana

15 min.
  1. Katliņā ieliek nomazgātu,svaigu mencas fileju un pārlej ar aukstu ūdeni,tā,lai menca būtu nosegta.Uzvāra un noputo.
  2. Pievieno garšvielas un veselu sīpolu.Uz lēnas uguns vāra,kamēr menca gatava.
  3. Gatavai zupai pievieno zaļumus(ja vēlas-karotīti 12%skābā krējuma) un-labu apetīti!
  4. Gatavai zupai klāt var pievienot atsevišķi,ar visu mizu novārītus kartupeļus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas