Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Pildītas makaronu trubiņas baltajā mērcē

2006. gada 5. novembris
Foto: Depositphotos.com
Pirms pastas trubiņu pildīšanas, izlasiet pamācību - iespējams tās brīdi jāizmērcē karstā ūdenī.
Pagatavošana
60 min
1. Sagriež smalki sīpolus un apcep eļļā, pievieno malto gaļu, garšvielas un cep līdz gatavībai.
2. Ar sacepto gaļu piepilda makaronus.
3. Piepildītos makaronus liek ar sviestu izziestā veidnē. Var droši likt vairākās kārtās.
4. Gatavo mērci: miltiem pievieno nedaudz piena un labi samaisa.
5. Atlikušo pienu kopā ar sviestu uzvāra.
6. Klāt liek miltu maisījumu un maisot pavāra 3-4 minūtes.
7. Noņem no plīts un pievieno sarīvētu sieru un ja vajadzīgs, tad sāli.
8. Ar sagatavoto mērci pārlej makaronus un liek cepties cepeškrāsnī 30 - 35 min.
Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem.Pildījumu katrs var uzlabot un variēt kā vien vēlas.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu