Pildīti makaroni

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 kārba makaronu"Gannellaci"
  • 700 gr.maltā gaļa
  • 1 -2 sīpoli
  • 1 l piens
  • 3 ēd.k.sviests
  • 100 gr.milti
  • Gr Krievijas siers
  • Garšvielas

Pagatavošana

45 min.
  1. Sagriež smalki sīpolus un apcep eļļā,pievieno malto gaļu,garšvielas, un cep līdz gatavībai.
  2. Ar sacepto gaļu piepilda makaronus.
  3. Piepildītos makaronus liek ar sviestu izziestā veidnē.Var droši likt vairākās kārtās.
  4. Gatavo mērci:
  5. Miltiem pievieno nedaudz piena un labi samaisa.
  6. Atlikušo pienu kopā ar sviestu uzvāra.
  7. Klāt liek miltu masu un maisot pavāra 3-4 minūtes.
  8. Noņem no plīts un pievieno sarīvētu sieru un ja vajadzīgs,tad sāli.
  9. Ar sagatavoto mērci pārlej makaronus un liek cepties cepeškrāsnī 20-25 min.
  10. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļumiem.Pildījumu katrs var uzlabot un variēt kā vien vēlas.

Komentāri

maigure 2014. gada 5. jūlijs 19:37
ljoti garshiigi ;)
Linda Brūvere 2010. gada 27. augusts 09:49
Gaļu pilda nevārītos makaronos.
Rita 2010. gada 25. augusts 14:28
Vai galju pilda vaariitos makaronos??

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji. Spied šeit, lai autorizētos.

Pamatēdieni

Jaunākās receptes