Ar biezpienu pildīti āboli

3 1

Sastāvdaļas

  • 600 g saldskābu ābolu
  • 250 g biezpiena
  • 20 g sviesta
  • 2 olu dzeltenumi
  • 2 ēd.k. rīvmaizes
  • 100 g rozīņu
  • 40 g cukura

Pagatavošana

1 min.
  1. Samaltam biezpienam pievieno sviestu, ar cukuru sarīvētus olu dzeltenumus, rīvmaizi un rozīnes.
  2. Āboliem izdobj serdi, piepilda tos ar biezpiena masu, cepeškrāsnī cep gatavus(uzmanīgi, lai neizšķīst). Galdā pasniedz ar ogu mērci.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti