Cūkgaļas šnicele ar ceptiem kartupeļiem un zaļajiem zirnīšiem

4 1

Sastāvdaļas

  • Cūkgaļas karbonādes gabals
  • Ola (panēšanai)
  • Milti (panēšanai)
  • Rīvmaize (panēšanai)
  • Vārīti kartupeļi
  • Sīpols
  • Žāvēta cauraugusi cūkgaļa
  • Saldēti zaļie zirnīši
  • Sviests

Pagatavošana

15 min.
  1. Cūkgaļas karbonādes gabalu sagriež šķēlēs (2 cm biezumā). Ņem vienu gabalu un ar gaļas āmuru nedaudz izlkapē (0,5 cm biezumā), tad pārkaisa ar garšvielām. Panē miltos, tad olā un visbeidzot rīvmaizē. Šniceli fritē zeltaini brūnu.
  2. Vārītos kartupeļus sagriež ripiņās un liek sakarsētā eļļā cepties, tiem pievieno stienīšos grieztus sīpolus un cauraugušo cukas gaļu, pārkaisa ar garšvielām. Visu nedaudz apcep. (Protams ja ir vēlme tos var apcept arī nedaudz stiprāk)
  3. SAldētos zaļos zirnīšus ieber nelielā katliņā, tiem pielej mazliet ūdens un pievieno sviestu un sāli. Pavāra līdz zirnīši vidū karsti. (Ilgi nevārīt)

Komentāri

Diana 2013. gada 18. janvāris 01:42
Garsiigi! Paldies (:

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni