Sandras biskvītkūka

4 1

Sastāvdaļas

  • Biskvītam:10 olas
  • 10 ed.k. ar kaudz milti
  • 10 ed.k cukurs
  • 3 ed.k ūdens
  • 2 p. vaniļas cukurs
  • Citona esence
  • Krēmam: 1l piens
  • 3 olas
  • 13 ed.k cukura
  • 2 p. vaniļas cukura
  • 4 ed.k milti
  • 1 paciņa sviests
  • 200 gr. marmalādes
  • 200 gr. rieksti
  • Dažādi ievārījumi

Pagatavošana

2 min.
  1. Olām atdala baltumu no dzeltenuma.Dzeltenumu sakuļ ar cukuru,garšvielām līdz masa dubultojas(10 min).Olbaltumu sakuļ stingrās putās.Dzeltenumam pievieno ūdeni,miltus-izmaisa un tad iecilā olbaltumu.Mīklu liek veidnē ar cepampapīru un cep cepeškrāsnī 200 grādos 35-45 min.Atdzesē,tad sagriež 3 plāksnēs.
  2. Kamēr cepas biskvīts ,gatavojam krēmu.Olas sajaucam ar cukuru ,miltiem ,garšvielām un pienu.Vāram līdz masa sabiezē.Tad trauku ar krēmu liekam aukstā ūdens peldē,ik pa laikam apmaisot.Pa starpam krēmā ieliekam paciņu sviesta un lēnām maisot izkausējam.Siltā krēmā iemaisam marmelādi un drupinātus riekstus.
  3. Ņemam dažādus ievārījumus un ar blenderi sajaucam viendabīgā masā.
  4. Liekam vienu kārtu biskvīta-ievārījumu-krēmu utt.Torti apsmērējam ar krēmu un apkaisām ar drupinātiem riekstiem un biskvīta drupačām.
  5. Neaizmirstiet izceptam biskvītam apgriezt malas !!!

Komentāri

viie 2010. gada 4. novembris 14:09
visparastākā, veca-sena recepte

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Konditoreja un maize