Sandras biskvītkūka

2006. gada 4. novembris
Foto: Sandra Feizaka
Pagatavošana
2 min
1. Olām atdala baltumu no dzeltenuma.Dzeltenumu sakuļ ar cukuru,garšvielām līdz masa dubultojas(10 min).Olbaltumu sakuļ stingrās putās.Dzeltenumam pievieno ūdeni,miltus-izmaisa un tad iecilā olbaltumu.Mīklu liek veidnē ar cepampapīru un cep cepeškrāsnī 200 grādos 35-45 min.Atdzesē,tad sagriež 3 plāksnēs.
2. Kamēr cepas biskvīts ,gatavojam krēmu.Olas sajaucam ar cukuru ,miltiem ,garšvielām un pienu.Vāram līdz masa sabiezē.Tad trauku ar krēmu liekam aukstā ūdens peldē,ik pa laikam apmaisot.Pa starpam krēmā ieliekam paciņu sviesta un lēnām maisot izkausējam.Siltā krēmā iemaisam marmelādi un drupinātus riekstus.
3. Ņemam dažādus ievārījumus un ar blenderi sajaucam viendabīgā masā.
4. Liekam vienu kārtu biskvīta-ievārījumu-krēmu utt.Torti apsmērējam ar krēmu un apkaisām ar drupinātiem riekstiem un biskvīta drupačām.
5. Neaizmirstiet izceptam biskvītam apgriezt malas !!!
Uz augšu