Vista karijā2

3 1

Sastāvdaļas

  • 100 g vistas filejas
  • 100 ml kokosriekstu piena
  • 50 ml putnu gaļas buljona
  • 10 g sakapātu riekstu
  • 20 g konservētu bambusu dzinumu
  • 2 tējk. sezama eļļas
  • 2 burkānus
  • 1 papriku
  • 1 tējk. karija pastas
  • Ķīnas garšvielu maisījums

Pagatavošana

20 min.
  1. gaļu sagriež strēmelītēs un iemrinē garšvielu maisijumā, kam pievienota tējkarote eļļas. Smalki sagriež burkānus un papriku, noskalo bambusa dzinumus.
  2. Atlikušo eļļu uzkarsē vokpannā, pievieno karija pastu, kokosriekstu pienu, buljona un ļauj vsam uzkārsēties.Liek gaļu, dārzeņus,bambusus un vāra 10 min. Servē ar sakapātiem riekstiem

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni