Drakulas zupa

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 1 kg tomātu
  • 2 sarkanas paprikas
  • 2 sarkanie sīpoli
  • 1 kārbiņa tomātu savā sulā
  • 2 ķiploka daiviņas
  • 4 ēdamkarotes olīveļļas
  • 2 ēdamkarotes Vorčesteras mērces
  • Cukurs
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku pārgriež uz pusēm,izņem sēklas, katru pusi sagriež 4 sloksnēs, liek cepamtraukā kopār ar svaigiem tomātiem, sīpolu ripiņām un sakapātiem ķiplokiem, apslaka ar eļļu un 220 grādu karstumā cep 20 minūtes. Tad uzmanīgi dārzeņus apgriež un cep vēl 15minūtes.
  2. Trešo daļu izcepto dārzeņu sablenderē kopā ar tomātiem savā sulā, mērci, sāli, cukuru un pipariem. Tad lej tīrā kastrolī. Ņem atlikušo dārzeņu pusi, pielej 250 g ūdens un sablenderē un lej kastrolī. To pašu dara ar atlikušo pusi. Uzkarsē un pavāra minūtes 5-6 , lej krūzītēs un pasniedz.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas