Lēcu "burgeri" (vegāniem)

3 1

Sastāvdaļas

  • 1 glāze lēcu
  • 3 glāzes ūdens
  • 1 glāze kviešu miltu
  • 2 tējk. maltu ķimeņu
  • 2 tējk. malta koriandra sēklu
  • 1 tējk. sojas mērces
  • 1 mazs sīpols, sakapāts (pēc izvēles)
  • 3 ēdk. eļļas (pēc izvēles)

Pagatavošana

60 min.
  1. 8-10 "burgeriem":
  2. Ūdenī izvāra lēcas (apm. 45 min). Lēcas nokāš, viegli sastampā ar dakšiņu un pievieno pārējās sastācdaļas (izņemot sviestu). Mīklai jābūt cietai. Ja ir pārāk liepīga, pievieno vēl miltus.
  3. Saslapina rokas un veido 0.7cm biezus "burgerus". Cep uz pannas brūnus vai uz labi ietaukota cepamā papīra cepeškrāsnī 350C 30 min.

Komentāri

Fuj 2011. gada 1. jūlijs 17:54
Nācās mest ārā.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas