Maizes zupa ar ananāsiem

2006. gada 29. oktobris
Foto: Maimuna
Pagatavošana
1 min
1. Rupjmaizei nogriež garoziņu un sagrieztu šķēlēs liek cepeškrāsnī vai uz pannas apgrauzdēties. Apgrauzdēto maizi liek katliņā un pārlej ar verdošu ūdeni, uzliek vāku un atstāj uz 30 min. Izmērcēto maizi kārtīgi izmaisa un saspaida ar koka karoti, ja ļoti gribas ķēpāties var izberzt caur sietu, bet rezultāts neatšķiras. Pievieno cukuru un mazos gabaliņos sagrieztus ananāsus un liek vārīties 10 min. Beigās pieliek kanēli, nomazgātas un attīrītas ogas un sasmalcinātus riekstus (ietin tīra virtuves dvielītī un ar gaļas āmuru izklopē). Pasniedz atdzesētu ar putukrējumu.
Uz augšu