Bebrītis

5 1

Sastāvdaļas

  • Bebrītis
  • Etiķis
  • Ķiploks
  • Sīpols
  • Citrons
  • Sāls un pipari
  • 20 kadiķa ogas

Pagatavošana

1 min.
  1. Pagatavo marinādi: nedaudz etiķa, piespiež klāt veselu ķiplociņu, piegriež klāt sīpoliņu un citronu, kā arī pievieno sāli un piparus cik nu kuram tīk. Marinādei klāt var pievienot arī majonēzi vai skābo krējumu.
  2. Bebrīti sagriež gabalos un iemērc marinādē uz diennakti.
  3. Pēc diennakts ņemam laukā un uz pannas apcepam brūnu. Pēc tam liek sautējamā pīļ-pannā, pieber klāt kadiķa ogas un pārīti lauru lapu, var pielikt arī ķiplociņu. Pielej klāt pavisam nedaudz ūdeni un marinādi kurā tas bebrīts mērcējās. Liek cepeškrāsnī un 230 grādos sautē 1h 20min

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni