Vistas zupa ar dārzeņiem

3 1

Sastāvdaļas

  • 5 l ūdens
  • 8 vistas kājiņas
  • ¼ daļa vidēji liela puķkāposta
  • ¼ daļa vidēji liela kāposta
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 vidēji burkāni
  • 2 sīpoli
  • 4 ķiploka daiviņas
  • 6 nelieli kartupeļi
  • Sāls
  • Lauru lapas
  • Malti melnie pipari
  • Garšvielas zupām
  • Saldais krējums

Pagatavošana

90 min.
  1. Katlā ar verdošu ūdeni liek iepriekš nomazgātas, notīrītas vistas kājiņas. Vāra līdz sāk veidoties putas, putas noņem vai ūdeni nokāš, nomaina ar citu un vāra vistas kājiņas tālāk. Pievieno sāli, lauru lapas, melnos piparus, garšvielas, smalki rīvētus burkānus, nelielos kubiņos sagrieztu sarkano papriku, sasmalcinātus sīpolus, ķiplokus un puķkāpostus.
  2. Kad vistas gaļa sāk atlekt no kauliem, to izņem no katla, atkaulo un liek atpakaļ katlā. Pievieno smalki sagrieztus kāpostus un kubiņos sagrieztus kartupeļus.
  3. Kad kartupeļi un kāposti kļuvuši mīksti, zupa gatava.
  4. Pasniedz ar saldo krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas