Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Helovīna vistiņa ar ķirbi un tomātiem

2006. gada 24. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
65 min
1. Sakarsētā eļļā apcep sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Pēc brīža pievieno gabalos sagrieztus tomātus, visu samaisa, uzkarsē, bet necep. Iemaisa sāli, piparus.
2. Liek cepamtraukā, virsū kārto kubiņos sagrieztu ķirbi.
3. Skābajam krējumam pievieno saspiestas ķiploka daiviņas un pārlej ķirbim.
4. Liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes.
5. Izņem, apkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepties vēl uz 10-15 minūtēm. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu