Helovīna vistiņa

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g vistas filejas
  • 300 g ķirbja mīkstuma
  • 3 -4 kartupeļi
  • 2 sīpoli
  • 1 marinēta ķiploka galviņa
  • 300 g cieta siera
  • 200 g krējuma
  • 100 g ketčupa
  • Zaļumi
  • Sāls pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Sakarsētā eļļā apcep sakapātus sīpolus un gabaliņos sagrieztu vistas fileju. Liek "pīlē"vai citā dziļā cepamtraukā, pēc tam kārtām ķirbju kubiņus, kartupeļu šķēlītes un sakapātu marinēto ķiploku un pārkaisa ar sāli un pipariem. Krējumu sajauc ar ketčupu, pārlej kārtojumam, liek līdz 200 grādiem sakarsētā cepeškrāsnī un cep 30 minūtes. Izņem, apkaisa ar sarīvētu sieru un liek cepties vēl uz 10-15 minūtēm. Pasniedzot pārkaisa ar sakapātiem zaļumiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni