Soļanka gardēžiem

3 1
Soļanka gardēžiem
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas krūtiņas
  • 300 g žāvētas, cauraugušas cūkgaļas
  • 150 g novārītu nieru
  • 4 vidēja lieluma burkāni
  • 4 sālīti gurķi
  • 3 vidēja lieluma sīpoli
  • 100 g zaļo un melno olīvu
  • 2 ēd. k. kaperu
  • Ūdens
  • Eļļa
  • Citrons pasniegšanai
  • Skābais krējums pasniegšanai

Pagatavošana

140 min.
  1. Cūkgaļu novāra, izņem no buljona un atdzesē.
  2. Atdzesēto un žāvēto gaļu nieres un sālītos gurķus sagriež salmiņos.
  3. Sīpolus sagriež gabaliņos un liek eļļā uz sakarsētas pannas apcept. Kad sīpoli paliek dzeltenbrūni, klāt pievieno sagrieztos gurķus.
  4. Uz otras pannas nelielā daudzumā eļļas apcep smalki sarīvētus burkānus.
  5. Sagriezto gaļu, nieres un abu pannu saturu pievieno buljonam un vāra 15 min.
  6. Pasniedz pievienojot olīvas, kaperus, citrona šķēlīti, smalki sagrieztu zaļumus un krējumu.

    Lai labi garšo!
    Pasniedz pievienojot olīvas, kaperus, citrona šķēlīti, smalk...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Profila foto
Grāpītis, Receptes.lv šefpavārs 12. jūnijs 16:13
Judīte, paldies par komentāru! Kļūdu izlabojām.
Judīte Putāne 12. jūnijs 14:38
Tiešām gardēžiem! 150 kg novārītu nieru! Cik lopiņu jānokauj...
Ieva 2011. gada 4. janvāris 19:35
:(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas