Soļanka gardēžiem

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g cūkgaļas krūtiņa
  • 300 g žāvēta cauraugusi cūkgaļa
  • 150 g novārītas nieres
  • 4 vidēja lieluma burkāni
  • 4 sālīti gurķi
  • 5 vidēja lieluma sīpoli

Pagatavošana

140 min.
  1. Cūkgaļu novāra, izņem no buljona un atdzesē
  2. Atdzesēto un žāvēto gaļu nieres un sālītos gurķus sagriež salmiņos.
  3. Sīpolus sagriež gredzenos un liek eļļā uz sakarsētas pannas apcept. Kad sīpoli paliek dzeltenbrūni, klāt pievieno sagrieztos gurķus.
  4. Uz otras pannas nelielā daudzumā eļļas apcep smalki sarīvētus burkānus.
  5. Sagriezto gaļu, nieres un abu pannu saturu pievieno buljonam un vāra 15 min.
  6. Pasniedz pievienojot olīves, citrona šķēlīti, smalki sagrieztu zaļumus un krējumu.
  7. Lai garšo!

Komentāri

Ieva 2011. gada 4. janvāris 19:35
:(

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas