Garbo-burgeri

3 1

Sastāvdaļas

  • 500 ml Garbanzo pupiņu bundža
  • 300 g auzu pārslu
  • 225 ml ūdens
  • 1 neliels sīpols vai 1 tējk. sīpolu pulvera
  • 1 /8 tējk. ķiploku pulvera
  • 1 ½ ēdk. sojas mērces
  • 1 ēdk. olīveļļas

Pagatavošana

20 min.
  1. Aptuveni 8 burgeriem:
  2. Pupiņas izmaļ belderī, līdz tekstūra atgādina malto gaļu. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot eļļu. Atstāj uz 15-20 min., līdz šķidrums uzsūcas.
  3. Pannā uzkarsē eļļu. Ar karoti liek massu pannā un piespiežot izveido burgeru formu. Cep brūnus no abām pusēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Brokastis