Ženēvas siera pīrāgs

5 1

Sastāvdaļas

  • 300 g mangolda (lapu biešu) vai spināta lapu
  • 2 olas
  • 2 paciņas biezpiena
  • 200 g Ženēvas siera
  • 3 ēdamkarotes rīvmaizes
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa veidnes ietaukošanai

Pagatavošana

40 min.
  1. Lapas sasmalcina un blanšē (apmēram 30 sekundes). Atdzesē . Atsevišķi sajauc biezpienu un olas. Pieber sāli un piparus pēc garšas. Sieru sagriež salmiņos, pievieno sagatavotajam biezpienam. Tālāk pusi no siera-biezpiena masas sajauc ar atdzisušajām lapām. Cepjamo veidni ieeļļo. Vienmērīgi ieklāj sagatavoto lapu-siera-biezpiena maisījumu. Otro kārtu veido no atlikušās biezpiena-siera masas. Pārkaisa ar rīvmaizi. Cep cepeškrāsnī 220 C 25 minūtes. Kādu brīdi atdzesē un sagriež. Var ēst siltu, bet vislabāk garšo auksts.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas