Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kuskuss ar vistas fileju un dārzeņiem

2006. gada 15. oktobris
Foto: Solveiga
Pagatavošana
20 min
1. Mazos gabaliņos sagriež vistas fileju, sarīvē burkānus un seleriju, sasmalcina sīpolus.
2. Sakarsētā eļļā vispirms nedaudz apcep gaļu, tad pievieno burkānus, seleriju un sīpolus, turpina cept apmēram 5 minūtes, ik pa brīdim apmaisot.
3. Pa to laiku sagatavo buljonu.
4. Saceptajai gaļai un dārzeņiem pieber baziliku, ķiploku sāli, pielej buljonu un pašās beigās pieber kuskusu.
5. Kārtīgi izmaisa un uzkarsē, līdz maisījums sāk vārīties. Tad ņem nost no plīts, uzliek vāku un gaida 8 minūtes, kamēr kuskuss uzbriest.

Labu apetīti!
Foto: Solveiga
Uz augšu