Kabaču un olas sacepums

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 vidēja lieluma kabacis
  • 2 -3 nelieli tomāti
  • 3 olas
  • Piens (tik daudz, lai varētu veidot olu kulteni)
  • Sāls vai garšvielu maisījums
  • Eļļa

Pagatavošana

1 min.
  1. Sagriež kabaci nelielos gabaliņos un liek uz sakarsētas pannas (eļļu nevajag daudz, jo kabacis izdalīs sulu). Sautē (vēlams zem pannas vāka) aptuveni 7-10 min.
  2. Pēc tam pievieno sagrieztus tomātus un garšvielas (pēc garšas). Sautē vēl ~10 min.
  3. Sakuļ olas ar pienu un sāli.
  4. Ar sakulto olu pārlej kabačus ar tomātiem. Olu kulteni iemaisa (iecilā) kabačos, līdz ola tiek "aprauta". Gatavs!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni