Sīpolu zupa franču gaumē ar baltmaizi

5 1
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Sīpoli 210 g
  • Sviests (margarīns) 40 g
  • Sarkanvīns 170 g
  • Siers 100 g
  • Baltmaize 4-8 šķēles
  • Baltvīns
  • Buljons (kaulu vai gaļas)

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīpolus notīra ,nomazgā ,sagriež ripiņās , apcep sviestā (pusē no receptē dotā daudzuma).
  2. Apceptos sīpolus sautē vīnā ,pārkaisa ar garšvielām.
  3. Pārlej ar pagatavoto buljonu ,vāra 15 minūtes.
  4. Baltmaizes šķēles apcep no abām pusēm atlikušajā sviestā.
  5. Sarīvē sieru.
  6. Pagatavoto zupu ielej ugunsizturīgā traukā ,tās virsu pārklāj ar apceptajām baltmaizes šķēlītēm ,kas apkaisītas ar biezu kārtu siera.
  7. Trauku ar sagatavoto zupu karsē-3-4 min. cepeškrāsnī ,kamēr siers ir izkusis.

Komentāri

Evija Kopštāle 2009. gada 6. decembris 14:51
Ļoti garšiga zupa. Maizes šķēlītes gan labāk ir sagriezt palielos kubiņos un tad apcept.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas