Rupjamaizes biezzupa

4 1

Sastāvdaļas

  • 300 g kaltētas rupjamaizes
  • 200 g svaigu vai 100 g žāvētu ābolu (bumbieru vai ogu)
  • 150 g cukura
  • 2.5 2-2,5 l ūdens

Pagatavošana

1 min.
  1. Brūni apgrauzdētu maizi aplej ar karstu ūdeni un pavāra.
  2. Kad maize izšķīdusi, uzlej uz sieta un notecini šķidrumu.
  3. Pievieno cukuru un plāni sagrieztus ābolus.
  4. (var pievienot roīnes, ievārījumu vai citronu sulu).
  5. Vāra, kamēr mīksti.
  6. Pasniedz aukstu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Zupas