Ķirbja našķis

5 1

Sastāvdaļas

  • 450 g ķirbja
  • 60 g želantīna
  • 1 glāze ūdens
  • 0.5 glāzes 0,5% piena
  • 160 g brūnā cukura
  • 1 tējkarote kanēļa
  • Pustējkarote maltā ingvera
  • ¼ tējkarotes malta muskatrieksta
  • 14 tējkarotes krustnagliņu
  • 1 tējkarote vaniļas esences

Pagatavošana

45 min.
  1. Izvāra un saspaida ķirbi. Dziļā bļodā ieber želantīnu, pielej ūdeni un uzbriedina 5 minūtes. Uzkarsē pienu. Ielej to bļodā ar želantīnu un maisa, līdz želantīns izkusis. Pievieno ķirbi, cukuru un pārējās sastāvdaļas. Sakuļ ar mikseri. Pārlej speciālajā želejas formā. Ja tādas nav, ar eļļā mērcētu otiņu izsmērē piemērota dziļuma trauku un pārlej maisījumu tajā. Atdzesē un tad uz vismaz divām stundām liek ledusskapī.

Komentāri

INESE 2010. gada 28. novembris 15:42
VAI NU ŠAJĀ RECEPTĒ IEVIESUSIES DRUKAS KĻŪDA,VAI ARĪ LASĪTĀJS IR AR NODOMU MALDINĀTS,JO,PIEVIENOJOT 14 TĒJKAROTES KRUSTNAGLIŅU,ŠIS ĒDIENS TAISNĀ CEĻĀ AIZIES UZ MISKASTI!MAN ŽĒL IESĀCĒJU,KURI UZĶERSIES UZ ŠĪS RECEPTES.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti